Sommarresa med många intryck

Sommarresan i år gick till Tallin, Pärnu och Riga, och söndagen den 26 augusti äntrade 39 stycken förväntansfulla resenärer bussen i Trollhättan. Vid ratten satt Lars-Erik från Karl-Everts Buss som var med oss hela resan, och efter middag och övernattning på färjan väntade på kajen i Tallin vår första guide Tiina Pölluste. Hon gav under några timmar en inlevelsefull visning av sevärdheterna inklusive egen sång på sångarfältet varefter vi hade ett par timmars fri tid i gamla stan före middagen.

Nästa dag reste vi till Riga, med ett rejält stopp i Pärnu där vi guidades av Ibni Vesik genom den idylliska sommarstaden med bland annat vacker park, strand och många spabadhotell. Efter ankomst till hotellet i Riga och middag på kvällen väntade nästa morgon vår kunniga guide Olga Blazma som ledde oss till fots och med buss genom den historiska staden.

Nöjda och fyllda av intryck kom vi så till färjan i Riga för återresa till Stockholm och Trollhättan. Före hemkomst summerade ordförande Curt A resan och tackade Lars-Erik.

Bilder från sommarresan till finns på sidan Bildgalleri