Välkommen till vår nya webbplats!

Vattenfall Västsveriges Veteraner har fått en ny webbplats med ett nytt utseende! Du hittar fortfarande i stort sett samma innehåll som på den tidigare webbplatsen, men designen har blivit modernare. Sidorna är nu också responsiva, vilket betyder att de anpassar sig efter storleken på den skärm du använder – även om du använder mobilen.

Kontaktuppgifter hittar du i sidfoten längst ner och länkar finns samlade i högerspalten på startsidan, tillsammans med en sökfunktion och senaste inlägg. Webbplatsen är uppbyggd som en blogg och den senast publicerade informationen kommer alltid att ligga längst upp på startsidan. Du kan också enkelt få ett meddelande när ett nytt inlägg har gjorts genom att följa webbplatsen. Den funktionen hittar du också i sidfoten.

Du navigerar på webbplatsen genom att klicka på någon av flikarna i menyn under sidhuvudet. Flikarna har också undersidor, som du kan välja genom att hålla muspekaren över respektive flik och sedan klicka på den undersida du vill navigera till.

Som alltid med en ny webbplats kan det vara saker som inte fungerar eller som du saknar. I så fall vill vi gärna att du kontaktar oss och talar om det, så att vi kan åtgärda problemet.

Vi hoppas att du ska tycka att den nya webbplatsen är en förbättring och önskar dig varmt välkommen hit!

2 reaktioner på ”Välkommen till vår nya webbplats!

 1. God dag. Jag bor i Skoftebyn i Trollhättan och jag är mycket intresserad av den LV-bataljon som under kriget fanns vid Holmen i Trollhättan. I information som jag fick för några år sedan så lär ni ha böcker Del 1- 8, där det finns information om detta LV-batteri. Hur kan jag få del av denna information? Jag skriver artiklar till Skoftebyföreningens hemsida, då jag är kassör där, och det skulle vara trevligt om jag kunde få lite information att ha med på vår hemsida. Med vänliga hälsningar Inga-Lill Andersson, Nysätersvägen 39, 461 54 Trollhätan

  • Hej!
   Då jag är ganska ny i föreningen föreslår jag att du kontaktar en av våra medlemmar som är med i historiegruppen, Rolf Johansson tel 0520-362 34

   hälsningar
   Curt Andersson

Kommentarer inaktiverade.